Swim2Perfection.

Swim2Perfection is speciaal voor banenzwemmers en triatleten die zowel professionele begeleiding willen als flexibiliteit in trainingsmomenten. Volg 1 groepstraining op zondagochtend en train met onze trainingsschema’s op de momenten waar en wanneer jij wilt.

In het kort

  • Train 1 x per week met professionele coaches
  • Oefen daarnaast wanneer jij wilt met je eigen trainingsschema’s
  • Nadruk op techniek tijdens de groepstraining met aandacht voor conditie in je eigen trainingen
  • Inclusief professionele video analyse van je zwemtechniek
  • Naast de borstcrawlslag 1 x per maand een techniekblok vlinder-, rug-, schoolslag
  • Toegang tot unieke expertise van InnoSportLab De Tongelreep

Verleg jouw grenzen!

Onze coaches hebben een achtergrond als trainer in de wedstrijdsport en gebruiken methodes en faciliteiten die in eerste instantie ontwikkeld zijn voor de topsport maar in potentie ook van jou een betere zwemmer maken.

Wat is ingangsniveau groepstrainingen

Om mee te kunnen doen dien je de basiscursus borstcrawl te hebben afgerond en of in staat te zijn om 100 meter non-stop te kunnen crawlen.

Heb je de basiscursus gedaan maar twijfel je of je 100 meter non-stop kunt zwemmen? Dan zijn 1 a 2 privé trainingen misschien iets voor jou.

Wanneer zijn de groepstrainingen?

De groepstrainingen zijn steeds op zondagochtend van 9.00-10.00 uur in het 50 meter KNZB trainingsbad. Medio 2018 starten we ook op woensdagavond van 21.15 – 22.15 uur (25 meter springbad). Ga voor de data van de groepstrainingen naar de Kalender op deze website.